AROMA OLIE MASSAGE


Voelt je lichaam gespannen en heb je last van stijve spieren? De Thaise oliemassage staat erom bekend dat deze pijn en opgebouwde stress laat verdwijnen. Bij de Thaise oliemassage wordt je huid gemasseerd met de beste essentiële oliën. Deze hebben wij speciaal voor jou in Thailand geselecteerd. De avond na een relaxte Thaise oliemassage kan je heerlijk slapen en je wordt als herboren wakker. 

30 Minuten

€40

90 Minuten

€95

60 Minuten

€65

120 Minuten

€120

THAISE MASSAGE


Vergeet normale massagetechnieken; bij een Thaise massage wordt je lichaam namelijk gestrekt in plaats van gemasseerd met de welbekende strijkingen en knedingen. Tijdens deze traditionele massage oefent de masseur druk uit op diverse punten, waardoor je spieren worden losgemaakt en eventuele pijn wordt verlicht. Een Thaise massage wordt dan ook niet voor niets ‘lazy yoga’ genoemd.

30 Minuten

€40

90 Minuten

€95

60 Minuten

€65

120 Minuten

€120

HOOFD, NEK & SCHOUDER MASSAGE


De meeste stress en angst wordt gevoeld in het hoofd, schouder en nek regio. Veel mensen die hele dagen op kantoor werken en achter een scherm zitten ondervinden veel last van hun ogen, nek en schouders. Je hebt nu een kans om deze spieren los maken en te ontspannen.

30 Minuten

€40

90 Minuten

€95

60 Minuten

€65

120 Minuten

€120

HOT STONE MASSAGE


Wanneer je op zoek bent naar een ontstressende en ontspannende massage, biedt een hot stone massage uitkomst. Deze massage is namelijk enorm populair vanwege haar vermogen om zowel lichaam als geest te kalmeren. Tijdens de hot stone massage worden er heerlijke oliën en warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.

90 Minuten

€110

120 Minuten

€140

THAISE KRUIDE STEMPEL


Een Thaise kruidenstempelmassage is een massage met kruidenbuidels die verwarmd worden door middel van stoom. De technieken worden gecombineerd met de handen en de kruidenstempels, zodat het toch nog stevig genoeg is en ook super ontspannend door de warme kruidenstempels.

Het warmte-effect van de Thaise kruidenstempels heeft  een ontspannend effect op geblokkeerde spieren en beïnvloedt de doorbloeding, de stofwisseling en de onderliggende weefsels zoals de organen.

Het heeft een zuiverende werking op de opperhuid en zorgt voor een snellere afvoer van schadelijke stoffen. De aroma’s van de kruiden werken helend en ontspannend via onze longen en neusslijmvliezen.

90 Minuten

€110

120 Minuten

€140

VOET MASSAGE / REFLEXOLOGIE


Voetmassageis een prima manier om te ontspannen , de bloedcirculatie te verbeteren en het algemene gevoel van welzijn bij mensen van alle leeftijden en gezondheidscondities te stimuleren . Zelfs als je gewoon gezond bent ,dan nog kan een goedevoetmassagebijdragen tot je mentale en emotionele gezondheid . Je kan dus lekker achterover zakken en de masseur het werk laten doen .

30 Minuten

€40

90 Minuten

€95

60 Minuten

€65

120 Minuten

€120